Reserveren

-SHARED DINING
EINDHOVEN.

Kun jij ook nooit kiezen wat je wilt eten? Geen probleem!

Kun jij ook nooit kiezen wat je wilt eten? Geen probleem!

Bij restaurant Victoria in Eindhoven hoef je niet te kiezen. Met ons shared dining concept deel je de lekkerste wereldgerechten en geniet je van smaken van over de hele wereld. Laat je verrassen door onze unieke smaakcombinaties in een ongedwongen en laagdrempelige sfeer. Benieuwd naar de totaalbeleving van Victoria? Hieronder tonen wij je graag een sfeerimpressie van ons restaurant.

De totaalbeleving bij Victoria

De totaalbeleving bij Victoria

Voor shared dining in Eindhoven ben je bij restaurant Victoria aan het juiste adres. Ons restaurant is gelegen aan het Victoriapark in Eindhoven, middenin een omgeving van lokale vernieuwende ondernemingen, wat het een toplocatie maakt om te genieten van het verfrissende shared dining concept van restaurant Victoria.

De totaalbeleving bij Victoria vloeit voort uit een combinatie van unieke smaakcombinaties en optimale gastvrijheid. Ons shared dining concept sluit hier perfect bij aan. Onze menukaart bestaat uit verrassende wereldse gerechten uit de ambachtelijke keuken. Geniet van smaken van over de hele wereld met passende wijnen en signature cocktails. Vier keer per jaar stellen wij een geheel nieuw en verfrissend menu samen. Benieuwd wat we momenteel voor jou op het menu hebben?

De totaalbeleving bij Victoria

-DE NIEUWE HOTSPOT
VAN EINDHOVEN!

Gelegen aan het Victoriapark in hartje Eindhoven vind je Victoria; een restaurant met een verfrissend concept gevestigd in het voormalig Philips Lighting gebouw. Voor velen nog een verborgen plek in het midden van Eindhoven. Door de andere vernieuwende ondernemingen en de short stay appartementen boven het restaurant, ademt deze locatie vernieuwing. Als je zin hebt in een unieke avond waarin je graag wordt verrast door unieke smaakcombinaties en optimale gastvrijheid, dan is een bezoek aan Victoria zeker de moeite waard.

WAT ANDEREN ZEGGEN
-OVER VICTORIA BY GOYVAERTS