Reserveren

-OVER
VICTORIA BY GOYVAERTS

-DE
GESCHIEDENIS.

-DE
GESCHIEDENIS.

Gelegen aan het Victoriapark in hartje Eindhoven vind je Victoria; een restaurant met een verfrissend concept gevestigd in het voormalig Philips Lighting gebouw. Voor velen nog een verborgen plek in het midden van Eindhoven. Door de andere vernieuwende ondernemingen en de short stay appartementen boven het restaurant, ademt deze locatie vernieuwing. Als je zin hebt in een unieke avond waarin je graag wordt verrast door unieke smaakcombinaties en optimale gastvrijheid, dan is een bezoek aan Victoria zeker de moeite waard.

Bij Victoria lees je rustig een krantje aan de bar en heb je tegelijkertijd ook de mogelijkheid om aan te schuiven voor een ‘bite’ van de uitgebreide menukaart. Je wordt ondergedompeld in verschillende stijlen die doorgevoerd zijn in zowel het interieur als de menukaart. Een samensmelting van patronen, kleuren en materialen die ervoor zorgen dat je even ergens anders waant. Voorop staat de ultieme totaalbeleving die ervoor zorgt dat je graag terugkomt bij Victoria.

-WERELDSE
GERECHTEN.

-WERELDSE
GERECHTEN.

Al vanaf de middag kun je bij Victoria terecht voor een vers gezette kop koffie van buitengewone kwaliteit en een heerlijke lunch. Kies bijvoorbeeld uit een gerecht van onze lunchkaart óf laat een mals stuk vlees bereiden op onze gril. Vier keer per jaar zorgen wij ervoor dat er een geheel nieuw en verassend menu wordt samengesteld, met gerechten van over de hele wereld.

Victoria biedt de unieke kans om meerdere smaken van over de hele wereld te proeven, op één exotische avond. Kun je niet kiezen of wil je van alles proeven? Dan hebben wij de perfecte oplossing met ons food sharing concept! Kies uit verschillende kleine gerechten of probeer één van onze hoofdgerechten en deel samen een mooi vis- of vleesgerecht. Deze verrassende gerechten worden geserveerd met passende wijnen en signature cocktails, uiteraard uit alle windstreken.

-WERELDSE
GERECHTEN.

-DE
HOTSPOT.

-DE
HOTSPOT.

Bij Victoria staat service voorop, écht! Of je nu een student bent en komt lunchen in je pauze of een zakelijk etentje gepland hebt staan bij ons, iedereen zal zich hier thuis voelen. Het enthousiaste en ervaren personeel weet wat ze serveert en raadt graag de juiste dranken bij de juiste gerechten aan. Daarnaast staat er een chef in de keuken die gerechten vanuit alle uithoeken van de wereld met passie selecteert én bereidt. En dat proef je!

Als je op zoek bent naar een nieuwe ervaring wat betreft sfeer, smaken en beleving dan is Victoria de nieuwe hotspot! Laat je hier meenemen op een kleine wereldreis in ons restaurant. Proef en drink, zonder ingewikkelde keuzes. Geniet bij Victoria van goede kwaliteit, in een casual maar chique sfeer.