Shared dining in Eindhoven

Kun jij ook nooit kiezen wat je wilt eten? Geen probleem! Bij restaurant Victoria in Eindhoven hoef je niet te kiezen. Met ons shared dining concept deel je de lekkerste wereldgerechten en geniet je van smaken van over de hele wereld. Laat je verrassen door onze unieke smaakcombinaties in een ongedwongen en laagdrempelige sfeer. Benieuwd naar de totaalbeleving van Victoria? Hieronder tonen wij je graag een sfeerimpressie van ons restaurant.

Neem een kijkje in ons restaurant

De totaalbeleving bij Victoria

Voor shared dining in Eindhoven ben je bij restaurant Victoria aan het juiste adres. Ons restaurant is gelegen aan het Victoriapark in Eindhoven, middenin een omgeving van lokale vernieuwende ondernemingen, wat het een toplocatie maakt om te genieten van het verfrissende shared dining concept van restaurant Victoria.

De totaalbeleving bij Victoria vloeit voort uit een combinatie van unieke smaakcombinaties en optimale gastvrijheid. Ons shared dining concept sluit hier perfect bij aan. Onze menukaart bestaat uit verrassende wereldse gerechten uit de ambachtelijke keuken. Geniet van smaken van over de hele wereld met passende wijnen en signature cocktails. Vier keer per jaar stellen wij een geheel nieuw en verfrissend menu samen. Benieuwd wat we momenteel voor jou op het menu hebben?

Shared dining bij Victoria

Ben je klaar voor een vernieuwende shared dining ervaring met wereldse gerechten in hippe, maar ook chique sfeer? Reserveer snel bij shared dining restaurant Victoria in Eindhoven of neem contact met ons op.

Contactgegevens

Victoriapark 15
5611 BM Eindhoven
info@victoria-eindhoven.nl
040 2066221

Openingstijden
Woensdag t/m vrijdag  17:00 – 23:00 uur
zaterdag en zondag 12:00 – 23:00 uur